Selskabslokale

SELSKABSLOKALE

Café LaQuart bliver booket til forskellige anledninger af vores gæster

FØDSELSDAG

KONFIRMATION

BRYLLUP

FIRMAFEST

Café LaQuart kan håndtere enhver fest for vores gæster, og det er altid en fornøjelse. Glæde, smil og godt humør smitter, og det er altid givende at være en del heraf.

Café LaQuart holder udover fødselsdage og konfirmationer også fx barnedåb, jubilæum, bryllup, firmafest, forretningsmøder m.m. – så du skal bare kontakte Café LaQuart uanset typen af din festlige anledning, for så kan vi sammen finde den optimale løsning i overensstemmelse med lige netop dine individuelle ønsker.

Vi hos Café LaQuart har stor erfaring med forskellige typer selskaber, og hos Café LaQuart gør vi alt, hvad vi kan, så du og dine gæster får en oplevelse udover det sædvanlige. Festlige minder kan man glæde sig over i mange år frem, og fester kan ikke gøres om. Derfor er et erfarent spisested som Café LaQuart et fornuftigt og trygt valg til at danne rammerne om din næste fest.

I et tæt samarbejde med vores gæster skræddersyer vi hos Café LaQuart hele opsætningen af dit selskab med alt fra bordopdækning, servietfoldning og tema til sammensætning af menuen. Herudover kan Café LaQuart være behjælpelig med inspiration og gode idéer, grundet de mange års erfaring.

Ring eller skriv til os for at høre nærmere.

HELSINGE

Helsinge

Café LaQuarts lokaler i Helsinge har plads til selskaber på max. 90 personer. Kontakt gerne Café LaQuart og hør nærmere i forbindelse med din næste fest. Hos Café LaQuart bliver du nemlig fejret efter alle kunstens regler, så du kan godt begynde at glæde dig. Café LaQuart gør det let og nemt for dig.

Copyright @ 2019-2022