UDFORSK

VORES HISTORIE

Café LaQuart har længe sat en ære i at servicere og opvarte vores glade gæster, så de rigtigt kan blive forkælet. Det er en af grundene til, at Restaurant og Café LaQuart har spisesteder flere steder. Café LaQuart er glade for, at vi på denne måde har plads til at glæde endnu flere gæster hver dag. Hos Restaurant og Café LaQuart får du professionel betjening af glade tjenere, som altid er opmærksomme på, at alle vores gæster skal mærke, at de er velkomne hos Restaurant og Café LaQuart.

RESTAURANT OG CAFE LAQUART

HELSINGE

CAFÉ
LA QUART

Leder du efter en skøn café i Helsinge, hvor du kan få en god frokost eller en dejlig kop kaffe? Så er du kommet til det rette sted. Café LaQuart har nemlig det hele, selv også take away. Med andre ord har Café LaQuart masser at byde på for dig og din familie, venner og kolleger.

Hvis du mere er til brunch, har Café LaQuart den bedste brunch Nordsjælland hver lørdag & søndag 10-14. Og skulle i være mange – så frygt ej. Café LaQuart har nemlig også et selskabslokale til rådighed.

Skal du holde fødselsdag, konfirmation, eller vil du bare have en hyggelig aften med din familie eller venner? Så besøg restaurant og Café LaQuart. Du vil blive overrasket over alle vores mange lækre kulinariske fristelser i form af forskellig mad, søde sager og velsmagende drikke.

Søger du et selskabslokale?

BOOK SELSKABSLOKALE

RESERVATION

BOOK ET BORD

Vi anbefaler at book et bord i forvejen, så man er garanteret en plads, når man kommer for at besøge os.

OBS! Hvis man ønsker at book pladser til mere end 10 personer, så beder vi jer venligst om at ringe til os i stedet.

    Bemærk, at du er ved at bestille bord på Cafe LaQuart i Helsinge.

    Copyright @ 2019-2022