Om Os

UDFORSK

VORES HISTORIE

Det hele startede tilbage i år 2010, hvor Café LaQuart åbnede dørene op for første gang, i Helsinge og Ballerup. Café LaQuart er en cafe, som formår at servere kvalitetsmad til en fornuftig pris, i tilmed hyggelige lokaler. 

Hos Café LaQuart har vi nemlig sans for detaljen, og det er vigtigt for os, at gæsterne kan føle sig komfortabel i restauranten. De hyggelige lokaler og den gode indretning gør samtidigt, at støjniveauet holdes på et fornuftigt plan. Så selv når restauranten er fyldt, hindrer det dig ikke for at føre en samtale med dine medmennesker.

Café LaQuart har længe sat en ære i at servicere og opvarte vores glade gæster, så de rigtigt kan blive forkælet. Det er en af grundene til, at Restaurant og Café LaQuart har spisesteder flere steder. Café LaQuart er glade for, at vi på denne måde har plads til at glæde endnu flere gæster hver dag. Hos Restaurant og Café LaQuart får du professionel betjening af glade tjenere, som altid er opmærksomme på, at alle vores gæster skal mærke, at de er velkomne hos Restaurant og Café LaQuart.

PRISER

GAZELLEPRISEN

Café LaQuart fik i 2016 tildelt Gazelleprisen. Gazelleprisen er en pris, som kan uddeles til en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Her hos os er vi meget stolte over at være blandt de få cafeer til at modtage denne pris.

Her i cafeen er vi samtidigt med Gazelleprisen meget stolte over vores burgere. Vi ser burgerne som vores specialitet, og kan i særdeleshed påpege, at de er populære blandt vores gæster.

HELSINGE

Helsinge

Café LaQuarts lokaler i Helsinge har plads til selskaber på max. 60 personer. Alternativt har Café LaQuart ligeledes også lokaler i Ballerup. Kontakt gerne Café LaQuart og hør nærmere i forbindelse med din næste fest. Hos Café LaQuart bliver du nemlig fejret efter alle kunstens regler, så du kan godt begynde at glæde dig. Café LaQuart gør det let og nemt for dig.

Copyright @ 2019-2022